ONLINE REZERVACIJE I RASPOLOŽIVOST

ONLINE REZERVACIJE I RASPOLOŽIVOST

TREBATE POMOĆ?

Kažite nam vaše želje i iskustvo i naš tim će vam poslati najbolju ponudu.

MAIL: ayc@ayc.hr

Adriatic Yacht Charter

 Adriatic Yacht Charter je jedna od vodećih charter kompanija sa preko 70 jedrilica i katamarana smještenih u 4 baze uzduž jadranske obale. Sa bazama u Pomeru, Murteru, Kaštelima i Dubrovniku pokrivamo svaki kutak našeg predivnog Jadrana.

Tvrtka je osnovana 1999 kao obiteljska charter tvrtka. Početak je bio sa dva Elan 431 u ACI marini Pomer. Nakon otvaranja još 3 baze: Dubrovnik (2004), Kaštela (2005) i Sukošan (2006 - flotu smo kasnije preselili u Murter/Jezera) tvrtku i dalje vodimo kao obiteljski charter gdje se svaki jedriličar osjeća kao prijatelj.

U našoj floti imamo jedrilice najboljih svjetskih brodogradilišta poput Bavaria, Beneteau, Hanse, Jeanneau i katamarane Lagoon. Nama je najbitniji visoki standard kvalitete, održavanja i pripreme plovila kako bi naši klijenti bili uvijek zadovoljni.

Od 2002. godine Adriatic Yacht Charter je ponosni član Bestsail obitelji!

Osim najma, možemo ponuditi potpuni charter-management, od kupnje vašeg plovila do konačne eksploatacije i korištenja vlastite jahte. Slobodno nas kontaktirajte za sve detalje, niti jedno pitanje nije preteško za nas!

Vaš AYC tim!